Crna kronika

Auto koji je sletio na pelješkom pristaništu već je drugi u sedam mjeseci

mup policija specijalci16

Sinoćnja tragedija na trajektnom pristaništu Prapratno na Pelješcu, u kojoj je 45-godišnjakinja izgubila život nakon slijetanja automobila splitskih registracija u more, a tri osobe su se spasile, drugi je nesretan događaj na istoj lokaciji u samo sedam mjeseci, prenosi Jutarnjilist.

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine 27-godišnji državljanin Indije izgubio je život u prometnoj nesreći koja se dogodila na trajektnom pristaništu Prapratno na Pelješcu, također nakon slijetanja automobilom u more.

Dovršenim očevidom tada je utvrđeno kako je do prometne nesreće došlo kada je državljanin Indije, prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka na parking prostor trajektnog pristaništa Prapratno, propustio radnju osiguranja vozila od samopokretanja i nije aktivirao ručnu kočnicu. Zbog navedenog propusta došlo je do naglog pokretanja vozila prema naprijed. Policijski službenici Policijske postaje Ston su odmah nakon dolaska na mjesto događaja pokušali pomoći unesrećenom, ali unatoč svim naporima, vozač je, na žalost, preminuo.

 

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist