Aktualno

Australska policija objavila dirljivu snimku detektivke koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici

gofundme

Australska policija podijelila je na društvenim mrežama dirljivu snimku za mladu policajku koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici. Podsjećamo, 26-godišnja Ella Cutler pretrpjela je teške ozljede nakon što je 26. kolovoza pala s 10 metara visokog zida u Dubrovniku.

Njezina obitelj u Perthu pokušava prikupiti pola milijuna australskih dolara koji bi pokrili njene medicinske troškove i troškove povratka u Australiju. Mlada detektivka je probuđena iz inducirane kome no ostat će na intenzivnoj njezi do daljnjega. Policija WA u petak je na Twitteru objavila snimku od 40 sekundi s Ellinim fotografijama i snimkama, uključujući i nove fotografije snimljene u bolnici, prenosi Jutarnji list.

U opisu objave stoji kako je Ella u njihovim mislima i srcima te zahvaljuju zajednici na podršci u ovim teškim trenucima. Također u opisu stoji i poveznica na online prikupljanje sredstava koje je njen brat Joshua pokrenuo u ponedjeljak.

– Možemo samo zamisliti koliko bi bila uplašena da zna puni opseg svojih ozljeda, ali ne možemo uopće prenijeti koliko smo uplašeni i koliko je važno da se vrati kući, napisao je Joshua u GoFundMe kampanji. U trenutku pisanja prikupljeno je nešto više od 488 tisuća od ciljanih 500 tisuća australskih dolara.

– Nisam osobno upoznao Ellu, ali svi kažu da je izvanredna policijska službenica i potpuno posvećena služenju zajednici u kojoj radi. I mislim da je stvarno dirljivo što i policija i članovi zajednice stoje iza ovog nastojanja da se vrati kući, rekao je inspektor Geoff DeSanges.

Foto Gofundme

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist