Aktualno

ATLETSKE FEDERACIJE U GRADU Perović Alamat: Razgovarali smo o budućnosti ‘kraljice sportova’

Predstavnici Europske Atletske Federacije i Međunarodne Atletske Federacije (IAAF) u Dubrovniku su ovoga tjedna sudjelovali na kongresu. 

Održali su među ostalim sastanak s upravom Atletskog kluba Dubrovnik. Ana Perović Alamat, predsjednica kluba za DuList je kratko komentirala kako su razgovarali poboljšanju kvaliteta atletike kao ‘kraljice sportova’. Kao glavni i osnovni problem iznijela je onaj o atletskom stadionu. Predstavnici federacija, uvidjevši situaciju, izrazili su želju za pružanje pomoći. O konkretnim planovima o kojima su razgovarali nije mogla govoriti.

Inače, novom Strategijom određeni pomaci u dubrovačkom sportu predviđaju se 2028. godine. Perović Alamat se nada kako će se neke stvari ipak poboljšati prije navedene godine ‘obzirom kako u klubu trenira 150 djece te je atletika na razini na kakvoj je bila prije sto godina’.

 

 

Pročitajte još

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Tomislav Bačić novi predsjednik Strukovne grupe građevinara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija