DuList IN

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Poznata Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović ovog je ponedjeljka službeno otvorila svoju butigu Atelier Lella Design.

Ova modna dizajnerica privlači pažnju svojim elegantnim i ženstvenim kreacijama već dugo vremena, a sada je napokon, odmah pored povijesne jezgre i Lazareta otvorila vrata svoje butige. Skupilo se tako čeljadi na dugo očekivanom otvaranju. Bila je tu cijela obitelj Dilberović, a eventu nisu mogle odoljeti ni javne ličnosti poput zamjenice župana Žakline Marević, najpoznatijeg dubrovačkog para Nile i Sebastijana Vukosavić, ali i ravnateljice Državnog arhiva Dubrovnik Nikoline Pozniak. Večer su upotpunile dobre prijateljice i suradnice dizajnerice – prelijepi modeli. Baš one su nosile kreacije Dilberović i zablistale poput zvijezda na crvenom tepihu.

-Kad sam razmišljala što reći na samom početku shvatila sam da se moram osvrnuti na godine stvaranja koje su iza mene. Kako sam kroz kreiranje mode sad već ‘punoljetna’ jer je 20 godina prošlo od prve haljine koju sam izradila, tako je vrlo logično došla ideja i potreba da otvorim kutak u kojem ću se, ne samo ja već i svi koji su prepoznali moj rad, ugodno osjećati. Znamo da je svaki put težak i da ga uspješno prijeđemo, potrebna je prije svega podrška obitelji. Ono što sigurno mogu reći jest da je moja obitelj uvijek uz mene i na tome im od srca hvala. Znam da vam nekada i nije bilo lako. Hvala i svima koji su me poticali da ustrajem na svome putu i mogu reći da je otvaranje ateliera Lella Designa samo početak jedne velike priče koja je ispred mene – poručila je na otvaranju Dilberović.

Kako je izgledalo otvaranje luksuzne butige, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist