DuList PROMO

AQUAESTIL PLUS Svjetski trendovi u uređenju kupaonica

Ukoliko gradite kuću, opremate stan ili preuređujete kupaonicu svakako su vam potrebne sanitarije koje će osim onih funkcionalnih zadovoljiti i visoke estetske kriterije.

AQUAESTIL PLUS je hrvatski proizvođač sanitarne opreme s više od 20 godina iskustva u proizvodnji vrhunskih kupaonskih kada, tuš kada, tuš kabina i kupaonskog namještaja. Dizajn proizvoda slijedi moderne svjetske trendove u uređenju kupaonica, a funkcionalnost i izdržljivost sve opreme garantirana je vrhunskim materijalima i procesima koji se primjenjuju u proizvodnji.

Cjelokupni asortiman pogledajte na www.aquaestil.hr.

Ove godine AQUAESTIL PLUS lansirao je potpuno novu eksluzivnu liniju TITAN koju sačinjavaju kupaonske kade, tuš kade, kupaonski namještaj i galanterija izrađena od naprednog kompozitnog materijala aSTONE.

Liniju proizvoda TITAN, kao i cjelokupni proizvodni asortiman tvrtke AQUAESTIL PLUS možete pogledati i naručiti u salonima tvrtke OTP DUBROVNIK.

OTP DUBROVNIK
Vukovarska 22
20 000 Dubrovnik, Croatia
T: +385 20 413 310
F: +385 20 311 521
E: salon.mercante@otp-dubrovnik.hr

Pročitajte još

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Bosutski bećari pjevaju večeras usprkos kiši

Dulist

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Dulist

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Sveti Nikola stiže u Lapad!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija