Sport

APFEL ARENA MAKARSKA WINTER CUP Škola nogometa DU Talent s dva prva mjesta!

APFEL ARENA MAKARSKA WINTER CUP Škola nogometa DU Talent s dva prva mjesta!

Mladi nogometaši Škole nogometa DU Talent iz Dubrovnika osvojili su dva prva mjesta na premijernom izdanju Apfel Arena Makarska Winter Cupa, dok je preostalo treće pripalo Hajduku. Međunarodni nogometni turnir koji se igrao na sva tri terena Apfel Arene u Makarskoj trajao je tri dana, od srijede do danas, a 58 prijavljenih ekipa odigralo je više od 170 utakmica.

Zanimljivo, upravo svoje vršnjake s Poljuda porazili su mladi Dubrovčani danas poslijepodne u Apfel Areni u finalnoj utakmici najstarije kategorije (U10), dvoboj je prethodno završio bez pobjednika (1:1), no mladi nogometaši ŠN DU Talent bolje su izvodili kaznene udarce i zasluženo iz Makarske ponijeli trofej najbolje momčadi u svojoj kategoriji.

U završnici U8 konkurencije igrale su danas dvije momčadi Hajduka koje su do finala stigle nakon dva dana natjecanja po skupinama i polufinalnih dvoboja. Među 16 prijavljenih ekipa u toj kategoriji, osvojili su Splićani prva mjesta u svojim skupinama, na vrhu preostale dvije bile su Zadarnova i Zmaj iz Makarske. U finalnom je dvoboju Hajduk 1 pobijedio Hajduk 2 s 2:1. Prethodno, u dvoboju za treće mjesto Zadarnova je porazila Zmaj s 1:0. Svi natjecatelji, više od 600 dječaka i djevojčica, dobili su medalje i poklone organizatora a pehare najboljima dodijeli su, izmjeđu ostalih, i bivši nogometaši Hajduka Josip Skoko, Goran Sablić te Vik Lalić koji je ujedno i direktor ovog turnira.

Škola nogometa DU Talent iz Dubrovnika pokazala je najviše i osvojila i U9 dio turnira Apfel Arena Makarska Winter Cup. U finalu su pobijedili Školu nogometa Maksimir s 1:0. U dvoboju za treće mjesto Croatia iz Zmijavaca je prethodno istim rezultatom bila bolja od Solina. Među 19 ekipa u svojoj kategoriji osvojili su prvo mjesto, jednako uspješni su nakon prva dva dana bili Croatia Zmijavci, Solin i Maksimir. U polufinalnim susretima DU Talent i Škola nogometa Maksimir su porazili svoje suparnike i izborili završnu utakmicu koja je na kraju otišla u korist Dubrovčana (1:0). U dvoboju za treće mjesto Croatia iz Zmijavaca je prethodno istim rezultatom bila bolja od Solina.

A.A.

Foto: Matko Begović / Apfel Arena Makarska Winter Cup

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist