Aktualno

APEL IZ ČISTOĆE: Vodimo računa kako odlažemo karton

Gotovo svakodnevno i na velikom broju javnih odlagališta, spremnici predviđeni za miješani komunalni otpad pretrpavaju se kartonskim kutijama. Na taj način oduzimamo velike kapacitete spremnika predviđenih za odlaganje miješanog komunalnog otpada, te uništavamo vrijednu sirovinu koja, pomiješana sa smećem, gubi na vrijednosti i na žalost završava na odlagalištu Grabovica.

Kada je riječ o kartonu odnosno kartonskoj ambalaži koju, zbog svoje veličine nije moguće odložiti u spremnik za papir i karton, odnesimo ga u reciklažna dvorišta ‘Pod Dubom’ i u Mokošici. Ako se radi o većoj količini papira i/ili kartona, pozovite Čistoću na besplatni broj 0800 606 707 kako bi ga u kratkom vremenu i bez naknade pokupila i uredno zbrinula.

-Apeliramo na sugrađane, vodimo računa kako odlažemo otpad, te učinimo sve da nam grad bude uredan i čist kako mu to i dolikuje, ističu iz Čistoće.

Pročitajte još

Društvo arhitekata poziva na predavanje ‘Turizam, stanovanje i infrastruktura’

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] DEŠA VLAHUTIN Iako smo živjeli u raznim zemljama, želja mi je bila da se djeca rode u Gradu…

Mia Njavro Banić

Opća bolnica Dubrovnik raspisala novi natječaj za zakup parkinga

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija