Aktualno

APEL IZ ČISTOĆE: Vodimo računa kako odlažemo karton

Gotovo svakodnevno i na velikom broju javnih odlagališta, spremnici predviđeni za miješani komunalni otpad pretrpavaju se kartonskim kutijama. Na taj način oduzimamo velike kapacitete spremnika predviđenih za odlaganje miješanog komunalnog otpada, te uništavamo vrijednu sirovinu koja, pomiješana sa smećem, gubi na vrijednosti i na žalost završava na odlagalištu Grabovica.

Kada je riječ o kartonu odnosno kartonskoj ambalaži koju, zbog svoje veličine nije moguće odložiti u spremnik za papir i karton, odnesimo ga u reciklažna dvorišta ‘Pod Dubom’ i u Mokošici. Ako se radi o većoj količini papira i/ili kartona, pozovite Čistoću na besplatni broj 0800 606 707 kako bi ga u kratkom vremenu i bez naknade pokupila i uredno zbrinula.

-Apeliramo na sugrađane, vodimo računa kako odlažemo otpad, te učinimo sve da nam grad bude uredan i čist kako mu to i dolikuje, ističu iz Čistoće.

Pročitajte još

SANDRA SAMBRAILO ‘Ne znamo tko je poslao inspekciju, spremni smo sačuvati živote pasa pod svaku cijenu’

Dulist

Javna tribina ‘Svijet medija iznutra’ na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

Policija provodi kriminalističko istraživanje na Žarkovici, u azil stigla i veterinarska inspekcija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija