Aktualno

Antun Jakobušić na čelu Uprave JLH-a

Jadranski luksuzni hoteli izabrali su privremenu upravu na čelu s Antunom Jakobušićem, koji je prema podacima iz Sudskog registra imenovan predsjednikom Uprave, a tvrtku zastupa skupno s još jednim članom uprave. 

Jakobušić, inače direktor financija, izabran je na mandat do 17. travnja 2019. godine, a sve nakon što je tvrtku napustio Camilo Soza, o čemu su iz JLH-a javnost izvijestili početkom prosinca. Uz Jakobušića u upravi su kao članovi Vlado Lučić i Katija Jerković, koji tvrtku zastupaju skupno s predsjednikom Uprave, a također su imenovani na mandat do 17. travnja 2019. godine.

Treba podsjetiti kako su iz JLH-a nakon odlaska Soze napomenuli kako će do imenovanja novog direktora, koje se očekuje tijekom prvog tromjesečja 2019., njegove odgovornosti biti raspodijeljene unutar menadžmenta kompanije.

Foto: DuList/printscreen JLH

Pročitajte još

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Trodnevlje u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija