Aktualno

USUSRET KONFERENCIJI ‘DOZA INSPIRACIJE’ Kovačević: ‘Sreća je stanje bića, a ne nedostižna činjenica!’

USUSRET KONFERENCIJI ‘DOZA INSPIRACIJE’ Kovačević: 'Sreća je stanje bića, a ne nedostižna činjenica!'

Ono što ću predstaviti u izlaganju je tema koja trenutno okupira pažnju mnogih polaznika mojih seminara i radionica, a to je Transmisija i transmutacija energije

‘Potraga za srećom’ je naziv moje prve knjige koji se iznjedrio sam od sebe pred davanje knjige u tisak. Naslov ‘Potraga za srećom’ prikazuje potragu koju sam prepoznala u lju­dima oko sebe i ‘misija’ – kako ste je nazvali – odnosi se na poruku da je Sreća stanje bića bez obzira na okolno­sti, a ne imaginarna, nedostižna činje­nica – rekla nam je nedavno Brankica Kovačević kada smo ju pitali što za nju znači ‘širenje misije sreće’. Što za našu inspirativnu sugovornicu znači ta potraga, osobno, otkrila nam je ususret zanimljivoj konferenciji ‘Doza inspi­racije’ koju očekujemo u veljači 2019. godine. Brankica je cijeli svoj život, istaknut će, posvetila pronalaženju načina i metoda za vođenje života u sreći, radosti i miru. Zato za sebe kaže da je prije svega istraživač koji traga za istinom, znanjem i mudrošću, kao i za načinima kako da ono što živi i provodi u djelo.

— Osnova mog rada je prepoznavanje i priznavanje postojanja Tvorca i moli­tva kao jedinstven način komunikacije s Tvorcem. Pored brojnih benefita koje ostvaruju polaznici mojih seminara i radionica, prvi na kom se svi zahva­ljuju jest – Hvala Vam što ste me vra­tili Bogu i molitvi. Sve što treba da se promijeni je u meni, sve što treba da se promijeni jedino može da promijeni Bog, Božja Sila koja nas kroz molitvu transformira, iscjeljuje i razvija. Dajte Bogu mjesto koje mu pripada i Bog će vama dati život koji vam pripada – ista­knula nam je naša sugovornica.

Koje je najsnažnije svjedočanstvo kojem ste svjedočili?

Svako svjedočanstvo Božje sile i moći je za sebe jedinstveno i snažno, jer nas ‘prodrma do kosti’ i teško je izdvo­jiti jedno, jer svako je posebno na svoj način. Od pronalaženja partnera, preko izliječenja tuberkuloze, karci­noma… Do ostvarenja u ulozi majke kada su svi nalazi govorili suprotno.

U čemu leži snaga svjedočanstva?

Osnovna snaga svakog svjedočan­stva leži u ostvarenju kada ni jedan ‘logičan’ ni ‘razuman’ način za to ne postoji. Logičan i razuman su pod navodnicima, jer to što je nešto nama ne logično ne znači da logika ne postoji, samo znači da je mi ne vidimo, ne shvaćamo, ne razumijemo… Svakim svjedočanstvom naša Svijest se tran­sformira i dobiva sposobnost i moguć­nost da shvatimo, razumijemo i vidimo ono što do tada nismo mogli. Bog brine o nama i najsnažnije svjedočanstvo mi je bilo spoznaja da mi je sačuvao život kada nisam ni znala da je ugrožen. Bog nas čuva i kad mi to ne znamo, On je uvijek uz nas.

Poslije dugogodišnjeg rada s ljudima individualno, u grupama i online, počeli ste s organizacijom i održavanjem brojnih seminara u Srbiji i izvan nje. Jedan takav seminar stiže i u Dubrovnik – što ćete predstaviti ljudima?

Veselim se susretu sa svim dra­gim Dušama s kojima ću se sre­sti u Dubrovniku. Neizmjerno sam zahvalna organizatorici Karmen na ovom divnom poduhvatu da na jed­nom mjestu okupi sve iskrene Duše koje iskreno traže Istinu. Zahvalna što je i mene prepoznala u ulozi jednog od predavača. Ono što ću predstaviti u izlaganju je tema koja trenutno oku­pira pažnju mnogih polaznika mojih seminara i radionica, a to je Transmi­sija i transmutacija energije. Polazišna točka bit će kako promijeniti stavove, uvjerenja i emocije te ćemo osvijestiti tko je taj tko vrši promjenu istih? Upo­znat ću polaznike s konceptom para­lelnih realnosti, o molitvi te dati odgo­vor kako se na jednom mjestu sretnu ljudi različitih stavova i uvjerenja i što to znači da slično privlači slično. Također ću dati odgovor može li ener­gija promijeniti samu sebe te može li se realnost zamijeniti ili transformi­rati… Bog sa svima vama, Dubrovnik vidimo se!

Pročitajte još

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist