Politika

[ANKETA: IZBOR 2021.] Tko je po vama novi gradonačelnik Dubrovnika?

U nedjelju, 16. svibnja održat će se lokalni izbori na kojima će građani odlučiti tko će voditi Grad Dubrovnik u sljedeće četiri godine.

Iako su imena koja će se natjecati za mjesto ‘prvog čovjeka’ Dubrovnika već svima dobro poznata, podsjetimo kako Mato Franković (HDZ – Hrvatski suverenisti – Hrvatska stranka umirovljenika) ide u utrku za drugi madat na čelu grada. Tu je i novo lice u politici Ivan Tropan ispred SDP-a/Glas), ali i povratnik u utrku za gradonačelnika Andro Vlahušić (Dubrovnik, naš grad – HNS – HSLS – Narodna stranka – Reformisti).  Pored Pera Vićana (DDS), u utrku ide i Željko Raguž (Dustra), Đuro Capor (Srđ je grad – Možemo!), Maro Kristić (Most) i jedina žena Ivana Končevski (Domovinski Pokret).

DuList objavljuje anketu u kojoj možete dati glas kandidatu sve do petka u ponoća, kada nastupa predizborna šutnja. Prema propozicijama omogućeno je glasovati samo jednom u 24 sata.

Pročitajte još

DRUGI U HRVATSKOJ! Matej Perak zadatke iz matematike rješava za dvije sekunde

Leona Rašica

KRISTIĆ ‘Vlada i Sabor odbili su sve naše amandmane na proračun za projekte u ovoj županiji’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija