Aktualno

ANDRIJA JARAK O MISLAVU BAGU ‘Bio je fanatik novinarstva, surovi profesionalac’

Teško me nešto može šokirati, ali ovo me izulo iz cipela. Mislav je bio fanatik novinarstva, surovi profesionalac – rekao je poznati tv reporter Dubrovčanin Andrija Jarak za 24 sata o smrti Mislava Baga.
Upoznali su se radeći na HRT-u, a na Novoj TV proveli su zajedno 12, 13 godina, rekao je dalje Jarak, koji, pišu 24 sata, ne nalazi prave riječi i teško mu je prihvatiti da njegovog kolege više nema.
S Bagom je rado surađivao, njihov odnos opisuje kao fair play, uvijek korektan. Kaže kako je Bago novinarstvo živio 25 sati dnevno, nikad mu ništa nije bilo teško.
– Nije bio maneken, nego rudar. Onaj koji je snažno i duboko kopao. Takvih više nema. Televizija je bila njegov život, a novinarstvo doručak, ručak i večera – govori Jarak te ističe kako je znam napamet sve sazive Sabora.
-Kad bi ga netko upitao tko je najmlađi ministar u Vladi, odgovarao je kao iz topa. Na ta i mnoga druga pitanja, bio je kao enciklopedija, apsolutno sve je znao o politici i političarima – kaže Jarak.

Foto: Andrija Jarak Facebook

Pročitajte još

Jadrolinija prodaje brod ‘Dubrovnik’, odlazi li u Grčku?

Dulist

Na današnji dan dubrovački tramvaj imao je posljednju vožnju

Dulist

HRejting: Prva rang-lista popularnosti političkih stranaka, HDZ i SDP vodeći dvojac

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija