Aktualno

ANDRIJA JARAK O MISLAVU BAGU ‘Bio je fanatik novinarstva, surovi profesionalac’

Teško me nešto može šokirati, ali ovo me izulo iz cipela. Mislav je bio fanatik novinarstva, surovi profesionalac – rekao je poznati tv reporter Dubrovčanin Andrija Jarak za 24 sata o smrti Mislava Baga.
Upoznali su se radeći na HRT-u, a na Novoj TV proveli su zajedno 12, 13 godina, rekao je dalje Jarak, koji, pišu 24 sata, ne nalazi prave riječi i teško mu je prihvatiti da njegovog kolege više nema.
S Bagom je rado surađivao, njihov odnos opisuje kao fair play, uvijek korektan. Kaže kako je Bago novinarstvo živio 25 sati dnevno, nikad mu ništa nije bilo teško.
– Nije bio maneken, nego rudar. Onaj koji je snažno i duboko kopao. Takvih više nema. Televizija je bila njegov život, a novinarstvo doručak, ručak i večera – govori Jarak te ističe kako je znam napamet sve sazive Sabora.
-Kad bi ga netko upitao tko je najmlađi ministar u Vladi, odgovarao je kao iz topa. Na ta i mnoga druga pitanja, bio je kao enciklopedija, apsolutno sve je znao o politici i političarima – kaže Jarak.

Foto: Andrija Jarak Facebook

Pročitajte još

Tko je bez struje u utorak i četvrtak?

Dulist

Smanjene cijene dizela i benzina, plavi dizel zamrznut

Dulist

TRODNEVNICA SVETOM MIHAJLU Lapađani se pripremaju za blagdan svoje župe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija