DuList IN

STIGAO JE MALI ANTOAN Andrea Zvono rodila sina!

STIGAO JE MALI ANTOAN Andrea Zvono rodila sina!

Andrea Zvono je rodila sina! Dubrovačka dizajnerica i njen suprug, kandidat za župskog načelnika Antun Bašić, postali su sretnim roditeljima drugog djeteta. Zvono je sina na svijet donijela u jutarnjim satima četvrtka te je sve prošlo u najboljem redu. Otkrila nam je i ime nove bebe u obitelji.

– Ja sam dobro, ali treba još koji dan da se refam. No, kada vidim bebu, neću razmišljati o boli. Bogu hvala na ovome daru. Antun je presretan i još ne vjeruje da je stigla druga beba. Zvat će se Antoan, nagradili smo našeg dobrog tatu – rekla je za DuList Zvono. Posebno zahvaljuje timu iz bolnice koji je bio na njenom porodu. ‘Svaka im čast’, dodaje.

Inače, informaciju o spolu djeteta Zvono je obznanila javnosti krajem ožujka tijekom ‘gender reveala‘. Riječ je o konceptu u kojem prijatelj ili osoba iz obitelji, ima informaciju o tome kojeg je spola dijete. Navedena osoba organizira zabavu te otkriva u iznenađujućem trenutku radi li se o djevojčici ili dječaku.

Biti majka je nešto najljepše
Podsjetimo, Andrea Zvono uplovila je u bračnu luku s Antunom Bašićem u kolovozu 2017. godine. U braku su dobili malu Domenicu kojoj je krštena kuma Adriana Đurđević.

— Domenica je jako dobra beba, s njome je sve lako – naglasila je Zvono za DuList krajem ožujka.

— Divan je i poseban osjećaj biti u drugom stanju. Biti majka je nešto najljepše! Nema ljepšeg osjećaja od onoga kada primite bebu u ruke. Posebna je to veza. Svi su oko mene presretni. Govore mi kako je lijepo da imam curu i sada dečka – rekla je Zvono.

Foto: Nikša Raguž-Lučić

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist