Aktualno

ALH prodaje Hotel Odisej na Mljetu!

ALH Odisej exterior aerial 02

Hotelska grupacija Adriatic Luxury Hotels prodaje Hotel Odisej na Mljetu.
-Jedini hotel u hrvatskom nacionalnom parku – Hotel Odisej – sada je na prodaju. Adriatic Luxury Hotels (ALH), vodeća hotelska grupa s portfeljem luksuznih hotela i vila u dubrovačkom području Hrvatske, objavila je stratešku prodaju Hotela Odisej, jedinstvene nekretnine smještene u prekrasnom prirodnom okruženju hrvatskog nacionalnog parka na otoku Mljetu. Mljet se može pohvaliti izvrsnom povezanošću s Dubrovnikom i zračnom lukom, dostupan trajektom i privatnim plovilima, što ovu priliku čini vrlo privlačnom za investitore koji traže takve investicije u prekrasnim priobalnim područjima Hrvatske – ističe se na stranicama Colliers Hrvatska, posrednika u prodaji.
Odisej je hotel s tri zvjezdice izgrađen 1978. te obnovljen 1996. i 2004. godine. Nudi udobnost gostima sa 155 soba i 2 luksuzna apartmana, zauzimajući ukupnu površinu od 8.738 m², uključujući zemljište i hotelsku infrastrukturu. Pruža obilje prostora za opuštanje i razonodu, ističe se u objavi u kojoj se navodi i kako, osim udobnog smještaja, Hotel Odisej nudi niz sadržaja koji poboljšavaju iskustvo gostiju, uključujući restoran, bar, dječji bazen i plažu, wellness centar i teretanu, zadovoljavajući raznolike potrebe posjetitelja. Unatoč izazovima, hotel je pokazao stabilan rast u broju noćenja i stopi popunjenosti, postupno se vraćajući na razine prije 2019., što ga čini privlačnom investicijskom prilikom u cvatućem turističkom sektoru Hrvatske.
Colliers Hrvatska, kao ekskluzivni posrednik u ovom procesu prodaje, poziva sve potencijalne investitore da dostave Pismo namjere najkasnije do 18. lipnja 2024.

Pročitajte još

Kako prepoznati znakove sunčanice?

Dulist

PROGNOZA Kakve temperature nas čekaju do kraja tjedna?

Dulist

VELIKO POSTIGNUĆE ‘Ekonomska misao i praksa’ već treću godinu zaredom u ovome bilježi rast

Dulist