Hrvatska

Ako vam se obiteljski liječnik ne javlja, uputite prigovor na ovaj e-mail

Ministarstvo zdravstva i HZZO objavili su da zaprimaju sve učestalije prigovore osiguranika na otežano ostvarivanje zdravstvene zaštite u ordinacijama izabranih liječnika primarne zdravstvene zaštite zbog nemogućnosti uspostave kontakta s ordinacijama osobno, putem telefona, elektronskom poštom ili na druge načine.

Kako kažu iz Ministarstva, zaprimili su više od 3000 prijava pacijenata, navodi 24sata.

Zbog velikog broja prigovora HZZO je uspostavio novu e-mail adresu zovem.doktora@hzzo.hr na koju osigurane osobe mogu poslati svoj prigovor.

U prigovoru je potrebno navesti osobne podatke (ime i prezime, OIB i telefon za kontakt) te ime i prezime izabranog liječnika na kojeg se osigurana osoba žali. Bez navedenih podataka HZZO nije u mogućnosti postupiti, odnosno stupiti u kontakt s liječnikom i pomoći u žurnom rješavanju problema koji osigurana osoba ima, poručili su iz HZZO-a.

Pročitajte još

Ako Vlada ne intervenira, u utorak drastično poskupljenje goriva

Dulist

OBJAVILO MINISTARSTVO ‘Prvo ovogodišnje tromjesečje dosad najbolje u hrvatskom turizmu’

Dulist

MINISTAR MARIĆ: Razmatramo uvođenje vaučera za gorivo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija