Grad

AKCIJA SVEUČILIŠTA U ZNAK PODRŠKE Dubrovnik zapjevao za Doris!

Studenti, zaposlenici i suradnici Sveučilišta u Dubrovniku okupili su se u srijedu navečer na kućicama ispred Studentskog doma za našu sugrađanku Doris.

-Kao što su joj kolege sa studija zapjevali ispod prozora zagrebačke bolnice, cijelo Sveučilište želi našoj studentici zapjevati kao znak podrške u predblagdansko vrijeme! – naveli su sa Sveučilišta uoči ove humanitarne akcije nazvane ‘Pjesmom za Doris.

Podsjetimo, nekolicina mladih Dubrovčana oduševila je javnost svojom gestom početkom studenog kada su se okupili ispred KBC-a Rebro, Klinike za plućne bolesti Jordanovac gdje se na liječenju nalazi njihova prijateljica, mlada Dubrovkinja Doris. Kako bi je bodrili i pokazali joj da su uz nju, zapjevali su joj pod prozorom.

Pročitajte još

Tko je umjesto gradonačelnika bio na ređenju mons. Roka Glasnovića?

Dulist

BISKUP NOVINARIMA Osjećam se sretno i blagoslovljeno. Hvala vam što prenosite onima koji nisu mogli doći

Dulist

OBRAĆANJE NOVOG BISKUPA Svi smo mi Vlahovi ljudi. A to nas obvezuje na zajedništvo, sudjelovanje i poslanje u Crkvi i društvu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija