Crna kronika

AKCIJA ‘PIRAMIDA’ Ajlinu Ahmiću potvrđena optužnica za iznudu

AKCIJA 'PIRAMIDA' Ajlinu Ahmiću potvrđena optužnica za iznudu

Na Općinskom sudu u Visokom 19. lipnja potvrđena je optužnica protiv poznatog dubrovačkog MMA borca Ajlina Ahmića zbog postojanja osnovane sumnje da je, zajedno s Marinkom Zovkom i Harisom Martinovićem, počinio kazneno djelo iznude.

Kako stoji u optužnici, Ahmić, Zovko i Martinović su od ožujka 2016. godine sve do siječnja 2017. godine, kada su i uhićeni, na području općine Visoko, zajedno, s ciljem da sebi pribave protupravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom prisilili A.S. da na štetu svoje imovine isplati novčane iznose od 5 000 KM i 250 Eura, te preda terensko motorno vozilo marke Land Rover, crne boje, godina proizvodnje 2007., u vrijednosti od 60 000 KM i stroj za izradu čeličnih armaturnih mreža, plave boje, tip 200 marke ‘Kaluđerica’ u vrijednosti od 40 000 KM.

Podsjetimo, u okviru akcije ‘Piramida’ izvršeni su pretresi nekoliko objekata i stanova na području Sarajeva i Zenice. Tom prilikom izuzeti su određeni predmeti, zaplijenjena je veća količina novca u različitim apoenima, vatreno oružje, municija, više mobitela i SIM kartica, bilješke, rokovnike i dokumentaciju te druge predmete koji mogu služiti kao dokazi.

Opširnije pročitajte ovdje.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist