Urednički izborZanimljivosti

AKCIJA NA JORDANOVCU Pogledajte kako su članovi grupe ‘Tata je tata’ razveselili svoju mezimicu Doris

AKCIJA NA JORDANOVCU Pogledajte kako su članovi grupe 'Tata je tata' razveselili svoju mezimicu Doris

Divni dubrovački ‘tate’ iz grupe ‘Tata je tata’ odlučili su ove subote razveseliti Dubrovkinju Doris Bender koja se već dulje vrijeme nalazi na liječenju na Jordanovcu. Njihov posjet bio je prepun smijeha i veselja te su itekako uspjeli u svojoj namjeri da Doris daju cvijet, ali i puno više od toga.

-Odlučili smo se posjetiti našu dragu mezimicu grupe Doris, koja se lječi na Jordanovcu. Kupili smo joj svih onih slatkarija i grickalica što tate inače kupuju svojim princezama mimo znanja svojih mama. Htjeli smo je i malo iznenaditi, malo nasmijati i malo oraspoložiti. I dati joj simbolično cvijet jer se u bolnicu ne može ući.

Kroz razgovor s Doris doznajemo kako ostaje još neko vrijeme tu i kako nema televiziju u sobi, i kako su joj bolnički dani zaista dugi.. Bilo je na kraju puno smijeha, suza i veselja… – napisale su ‘tate’, a ubrzo su zatim dodale još detalja ove lijepe akcije. Naime, nisu Doris mogli ostaviti bez televizije u bolnici na Jordanovcu. Problem je bio što nisu smjeli ući u bolnicu, a kućni meštar vikendom nije u bolnici. Ali, to ih nije pokolebalo.

-Vraćamo se, kupujemo televiziju i na Andrijin šarm nekim čudom ulazimo u bolnicu. I nakon 2 sata peripetija oko traženja signala, namještanja slike po hodnicima bolnice i navođenja preko vibera, uspjeli smo. Tražimo signal kao da tražimo zlato po bolnici, a ne televizijski signal. Na kraju smo zakačili antenu na stalak od nosača za infuziju i televizija je konačno uspješno spojena. Veselimo se kao mala djeca. Teško je uopće prepričati sve te scene sa traženjem signala, izgledalo je kao da smo dio nekakve skrivene kamere.
Izmjenjuje se red smijeha, red suza, pa opet red veselja. Osjećaj kad se pojavila slika programa u sobi je ravna kao da smo dobili Jackpot. Skočili smo kao kad je Manđukić zabio Englezima u polufinalu. Televizija za našu Doris je riješena unatoč svim barijerama. Ostavljamo je nasmijanu i veselu kao nikada do sada.
Vrijedilo je zbog njenog iskrenog osmijeha. Hvala vam svima dragi ljudi ovo je vaša zasluga kao i sve naše akcije – zapisao je na svome profilu jedan od ‘tata’ Ivica Hajdić.

Foto: Facebook/Ivica Hajdić, Video: Facebook/Doris Bender, Tata je tata

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist