Aktualno

Air France najavio više letova za Dubrovnik

Air France najavio više letova za Dubrovnik

Air France je revidirao svoj ljetni red letenja u kojem je došlo do promjena i na linijama prema hrvatskim zračnim lukama. Francuski nacionalni prijevoznik tako održava cjelogodišnju liniju između Pariza i Zagreba, a u ljetnim mjesecima prometuje i prema Splitu i Dubrovniku, kako donosi Croatian Aviation.

Od 31. svibnja kompanija planira obnoviti i liniju Pariz – Dubrovnik – Pariz. U početku će prometovati s dva leta tjedno, postepeno povećavajući broj tjednih operacija. Od početka srpnja na ovoj su liniji najavljeni svakodnevni letovi, dok će od sredine istog mjeseca Air France prometovati čak 11 puta tjedno između Pariza i Dubrovnika.

Realizacija letova prije svega će ovisiti o epidemiološkoj situaciji u obje zemlje, no pozitivna je vijest ta da će Air France obnoviti promet prema Splitu i Dubrovniku, iz intenciju povećanja broja operacija prema dubrovačkoj zračnoj luci.

Na linijama prema Hrvatskoj Air France trenutno planira koristiti zrakoplove tipa E190 te zrakoplove iz A320 obitelji, pri čemu su za Dubrovnik najavljeni zrakoplovi tipa A318, svojevrsna rijetkost na europskom nebu s obzirom na to da ih je ukupno prodano svega 80!

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist