Županija

Agroturizam Konavle uručio donaciju od 2.500 eura zakladi ‘Otac Ivan Fiorović’

donacija mirisi bozica

Agroturizam Konavle je ove srijede u sklopu programa ’16. Mirisa Božića’ u Konavlima, Zakladi Otac Ivan Fiorović uručio donaciju u iznosu od 2.500 eura. Namijenjena je školovanju studenata slabijeg imovinskog stanja.

Donacija je prikupljena na Svečanoj humanitarnoj večeri kojom su otvoreni ovogodišnji ‘Mirisi božića’, a koju su pripremala konavoska domaćinstva Agroturizam Kameni Dvori, Izletište Ivankovi, Konoba Mrs&Mr Caput, OPG 1620 te Seoska kuća Čilipi, ujedno sudionici i Dana zelene menestre, baštine i vina koji počinju u četvrtak, 28. prosinca i traju do 30. prosinca.

Mario Curić je u ime zaklade zahvalio Agroturizmu Konavle koji već drugu godinu zaredom prikuplja sredstva za zakladu. Humanitarne akcije dio su redovitih aktivnosti Agroturizma Konavle koje se u božićno vrijeme provode pod geslom ‘Nek nam je svijem Božić’. Mirisi Božića nastavljaju se još tri dana Danima zelene menestre i vina, kada se očekuje velik broj posjetitelja u konavoskim agroturizmima, kušaonicama, muzejima i drugim otvorenim turističkim sadržajima.

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije 16. Mirisi Božića u Konavlima su Ministarstvo poljoprivrede RH, Dubrovačko-neretvanska županija, Općina Konavle, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica Općine Konavle te Zračna luka Ruđer Bošković

Pročitajte još

U ŽUPI SV. VLAHA U STONU Međunarodna izložba o euharistijskim čudima

Dulist

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist