Aktualno

Agroturizam Konavle na Eko Etno sajmu

Udruga Agroturizam Konavle sudjeluje na sajmu Eko Etno Hrvatska Europa Tour, koji se od 26. do 30. listopada održava u zagrebačkom Green Gold Centru.

Udruga će posjetiteljima najvećeg sajma ruralnog turizma u Hrvatskoj, u sklopu velikog štanda Dubrovačko-neretvanske županije koja udruzi pruža kontinuiranu podršku, predstaviti ruralni turizam Konavala.
 
Konavoski dio štanda krase djevojke u tradicionalnim konavoskim nošnjama, tradicionalni konavoski zvuci u izvedbi Antuna Rilovića – Tota, mnoštvo promotivnih materijala, a moguće je i kušati autohtone konavoske proizvode.
 
Udruga Agroturizam Konavle sutra će organizirati konavoski ručak za prijatelje iz državnih institucija, turističkih agencija i nevladinih organizacija te za sve zagrebačke Konavljane.
 
Na meniju ugostitelja iz Agroturizma Konavle bit će zelena menestra, što će ujedno biti i najava zabavno – kulinarskog spektakla u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2011.

Pročitajte još

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

ĆIROVOM STAZOM KROZ KONAVLE Sudjelujte besplatno u biciklijadi i uživajte u predivnom krajoliku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija