Aktualno

Aer Lingus od svibnja kreće sa svakodnevnim linijama između Dublina i Dubrovnika

Aer Lingus od svibnja kreće sa svakodnevnim linijama između Dublina i Dubrovnika

Irski Aer Lingus u ovogodišnjem ljetnom redu letenja neće prometovati na redovnoj liniji između Dublina i Pule, a linija je posljednji put u prometu bila prije izbijanja globalne pandemije. Aer Lingus ostaje prisutan isključivo u Splitu i Dubrovniku, piše Croatian Aviation.

Linija između Dublina i Dubrovnika prometuje od 29. ožujka tri puta tjedno, a u svibnju bi se broj tjednih operacija trebao povećati s 3 na čak 7. Aer Lingus planira svakodnevne letove između dva grada do početka listopada, za koji su najavljena tri leta tjedno. Linija između Dublina i Splita u prometu će biti od prvog dana svibnja, a u ponudi su tri leta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, do kraja rujna. Između ova dva grada prometuje i irski Ryanair, a od ovog ljeta to će ponuditi i Croatia Airlines koja je svoju liniju iz Zagreba prebacila na Split u špici ljetne sezone.

Aer Lingus će dodatno prometovati i na redovnoj liniji između Corka i Dubrovnika koja će u prometu biti dva puta tjedno, srijedom i subotom, od 4. svibnja. Na linijama ovog avioprijevoznika najavljeni su zrakoplovi tipa A320 i A321, kapaciteta od 174 do 212 sjedala.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist