Aktualno

Aer Lingus od svibnja kreće sa svakodnevnim linijama između Dublina i Dubrovnika

Irski Aer Lingus u ovogodišnjem ljetnom redu letenja neće prometovati na redovnoj liniji između Dublina i Pule, a linija je posljednji put u prometu bila prije izbijanja globalne pandemije. Aer Lingus ostaje prisutan isključivo u Splitu i Dubrovniku, piše Croatian Aviation.

Linija između Dublina i Dubrovnika prometuje od 29. ožujka tri puta tjedno, a u svibnju bi se broj tjednih operacija trebao povećati s 3 na čak 7. Aer Lingus planira svakodnevne letove između dva grada do početka listopada, za koji su najavljena tri leta tjedno. Linija između Dublina i Splita u prometu će biti od prvog dana svibnja, a u ponudi su tri leta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, do kraja rujna. Između ova dva grada prometuje i irski Ryanair, a od ovog ljeta to će ponuditi i Croatia Airlines koja je svoju liniju iz Zagreba prebacila na Split u špici ljetne sezone.

Aer Lingus će dodatno prometovati i na redovnoj liniji između Corka i Dubrovnika koja će u prometu biti dva puta tjedno, srijedom i subotom, od 4. svibnja. Na linijama ovog avioprijevoznika najavljeni su zrakoplovi tipa A320 i A321, kapaciteta od 174 do 212 sjedala.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO KAKARIGI Naš priznati kontrabasist u Granadi

Mia Njavro Banić

ĐURO LUBURA ‘Sustav za rano upozoravanje će povećati sigurnost, bez utjecaja na privatnost’

Dulist

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija