DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite paket gastro i gift shopa ‘Terra Croatica’

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite paket gastro i gift shopa ‘Terra Croatica’

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno kreće sa svojim adventskim kalendarom! Htjeli bismo vam sitnicama, malim lijepim darovima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

U suradnji s gastro i gift shopom ‘Terra Croatica’ dijelimo još jedan paket. Sastoji se od plitice od maslinovog drva i dvije voćne košarice od cjelovitog voća. U jednoj voćnoj košarici nalaze se jabuka, lješnjak i pandan, dok se druga sastoji od jabuke, lješnjaka i cimeta. U paketu ćete dobiti i jedan paket voćnih mrvica koje se koriste za izradu kolača. Riječ je o proizvodima njihovog novog dobavljača ‘Fru Chef‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FruChef (@fru_chef)

Gastro i gift shop ‘Terra Croatica’ smjestio se u Ulici od Puča te predstavlja gastronomsku ponudu iz različitih dijelova Hrvatske, kao i tradicionalne suvenire i umjetnička stvaralaštva. Vrijedi istaknuti kako su prije četiri godine odlučili upotpuniti svoju ponudu suvenira, i to vlastitim proizvodima u sklopu branda tekstilnih proizvoda za kuhinju i dom ‘Bural’.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku ‘Terra Croatica’.

Najbrži prst osvaja nagradu!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist