DuList IN

ADVENTSKA PONUDA Blagdansko ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

ADVENTSKA PONUDA Blagdansko ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

Blagdani su stigli i u adventsku kućicu tvrtke Vrtlar na Pilama. Potpuno spremna i u blagdanskom duhu, ponuda kućice je raznolika – za svačiji ukus i džep. Uz svježe rezano cvijeće nudi vrlo ukusno složene aranžmane kako svakodnevne, tako i blagdanske. Uoči blagdana vrtlarova kućica je prilagodila svoje radno vrijeme pa se tako već od 7.30 sati može kupiti prigodni cvijet ili pak uvečer do 19 sati (nedjeljom od 8 do 15 sati). Adventski vijenci i božićni anranžmani u ponudi su u različitim bojama i veličinama, ručno su izrađeni uz pomno odabrane materijale i božićne dekoracije. Svaki detalj ima svoje mjesto i smisao tako da svaki od ovih unikatnih ukrasa govori svoju priču.

Kakva bi to ponuda bila bez božićnih zvijezda? U vrtlarovoj kućici ih ima različitih veličina i boja. Osim na kućici na Pilama božićni asortiman se može kupiti i na drugim Vrtlarovim lokacijama; u cvjećari na Boninovu koja se nalazi na adresi Điva Natali 7 te u rasadniku Zaton.
Za dodatne informacije o ponudi s povjerenjem se obratite stručnom i kreativnom osoblju Vrtlara na broj telefona 020 421 235.

promo

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo