Grad

ADIO ŠKOLO Povorka maturanata uz policijsku pratnju

Maturanti na Plocama, 16. svibnja 2014.

Tradicionalni koncert ‘Adio školo’ povodom završetka škole dubrovačkim maturantima ove godine seli na Stradun. Poklon je Grada Dubrovnika.

– Inicijativa promjene lokacije koncerta, koja se posljednjih godina tradicionalno održavala u Uvali Lapad, došla je upravo od učenika završnih razreda srednjih škola. Također, rezultati ankete provedene među svim dubrovačkim maturantima pokazali su i želju za izmjenom koncepta manifestacije, čemu je isto tako udovoljeno – napominju iz Gradske uprave.

Kao novost u organizaciji Dana maturanata u suradnji s Policijskom upravom i ravanteljstvom Pomorske škole Grad Dubrovnik organizira i praćenu kolonu vozila. Uz policijsku pratnju maturanti će se u 20-ak vozila s Orsana uputiti točno u podne. Nakon vožnje gradskim ulicama automobile će parkirati u Ulici Frana Supila, pokraj hotela Belvedere.

Koncert će se u sklopu programa Mladi i Grad skupa održati na Stradunu u srijedu 20. svibnja s početkom u 20.00 sati, a maturante će zabavljati DJ Brane i grupa Dalmatino.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist