Aktualno

34. OBLJETNICA HDZ-a Franković: U posljednjih 7 godina Vlada je poboljšala svaki segment života u RH

hdz svecana akademija 0

Hrvatska demokratska zajednica Dubrovnik obilježava svoju 34. godišnjicu osnutka.

Svečana akademija ovim je povodom održana u Kazalištu Marina Držića.

– Čovjek bez tima ne može ništa sam, to jednostavno ne ide. Danas su sa nama pročelnice i pročelnici koji nisu svi stranački ljudi, ima ih i nestranačkih, ima ih i članova druge stranke, ali svi zajedno radimo i služimo za Grad – rekao je gradonačelnik Mato Franković.

Istaknuo je bitne događaje u zadnjih godinu dana. Naveo je kako je na kotarskim izborima HDZ ponovno pokazao svoju snagu koju temelji na služenju svojim građanima.

– To je ono što smo obećali od prvoga dana mandata. Rekli smo: Dajte nam povjerenje, želimo časno služiti svome Gradu, želimo časno upravljati i jamčimo vam da ćemo vas uvijek čekati čistih ruku – istaknuo je.

Banner 300x250 DU 1

– Samo u ovoj godini, Grad Dubrovnik je proglašen najboljim gradom po kvaliteti života u RH, a jučer je proglašen i šampionom hrvatskog turizma. To je ono što smo željeli postići upravljajući. Da ovo bude grad po mjeri, održiv i koji poštuje čovjeka prije svega. I grad koji daje priliku mladim ljudima, onima koji ne mogu na jednostavan način do svoje nekretnine. Onima koji žele priliku – dodao je.

Zahvalio je Vladi RH na čelu s premijerom Plenkovićem.

– U posljednjih sedam godina Hrvatska je doživjela takvu promjenu, takav preobražaj, od najmanjih sela do najvećih gradova. Nema nijednog segmenta, koraka, ni djelića u kojem Vlada nije poboljšala kvalitetu života te omogućila da mladi ostaju, ali i da se počnu vračati u svoju domovinu – kazao je gradonačelnik.

Pročitajte još

Dubrovnik će za 40 mjeseci dobiti novi pročistač otpadnih voda ispod Petke

Dulist

VEDRAN KOSOVIĆ Ne smijemo upasti u klopku prihvaćanja prosječnosti!

Andrea Falkoni Račić

Općina Župa dubrovačka objavila Javni poziv udrugama iz kulture i socijale

Dulist