DuList IN

2CELLOS U pet dana 3 milijuna pogleda na ‘Thunderstuck’

2CELLOS

2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser, ponovno napravili ‘totalni kaos’! Zarazili su čitav svijet svojom obradom pjesme Thunderstruck grupe AC/DC te uvjerljivo oborili svoj vlastiti rekord, kada su prvi put postali globalna internetska senzacija obradom pjesme Smooth Criminal.

2CELLOS su nadmašili Smooth Criminal i to sedmerostruko. Naime, ovaj video je u  samo jednom danu dobio više od milijun pregleda!

U pet dana spot je pogledalo više od 2 milijuna ljudi, točnije, više od 2,729,033.

– Ovo je nevjerojatno! Ne možemo vjerovati da nam se ovo opet događa! Mislili smo da je nemoguće ponoviti uspijeh Smooth Criminala, a kamoli ga jos nadmašiti!  Presretni smo reakcijama i podrškom koju dobijamo sa svih strana svijeta! – poručuju oduševljeni Luka i Stjepan koji trenutačno rade na novom albumu i pripremaju se za turneju u Japanu.

Inače, spot prikazuje dvojicu glazbenika koji su ispred svog vremena, imaju želju izaći iz okvira tog vremena jer imaju  svoje vizije i ideje o glazbi koju izvode! Sve počne kao klasični nastup čelista, ali usred izvedbe tipične glazbe iz baroknog perioda, Luka i Stjepan odjednom počnu svirati rock, zbunjujući time ljude koji se nikada prije nisu susreli s takvom glazbom.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist