Crna kronika

10 prometnih s 10 ozlijeđenih osoba

policija domijenak5813

Deset prometnih nesreća s deset ozlijeđenih osoba dogodilo se prošlog tjedna na prometnicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Četiri osobe su teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno. Policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 479 sudionika u prometu, 8 zbog alkoholiziranosti i 202 zbog prekoračenja brzine.
Prema priopćenju PU DN u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u petak, 13. siječnja, kod Opuzena i Zaton Dola, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Oko 6.10 sati 24-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u mjestu Crepina kod Opuzena, kada je izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio van kolnika u jarak dubine oko 2 metra. Izvršenim alkotestiranjem vozaču je izmjereno 1,52 promila alkohola u krvi.

Istog dana, oko 15.30 sati, 26-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom DC-8, u blizini mjesta Zaton Doli, predio Mali voz, kada je izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo udesno i sletio s kolnika na zemljano proširenje.

Oba vozača su zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život, konstatirane u dubrovačkoj bolnici gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

 

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist