Aktualno

Županijski HDZ: ‘Oh, koje li ironije – Mišo Krstičević o rastrganosti!’

hdz vs miso krsticevic

Iz ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije priopćili su kako Mišo Krstičević govori o rastrganosti premijera Plenkovića dok ni sam, kako navode, još nije načisto što bi trebao biti/raditi. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Gradonačelnik Ploča dao je intervju jednoj nacionalnoj tiskovini. I govorio naširoko o „rastrganosti premijera Plenkovića“ te kukao o sudbini SDP-a pred dolazeće izbore.

O rastrganosti govori političar koji još nije načisto bi li trebao biti liječnik ili političar, je li moguće vikendom voditi treći grad po veličini u županiji radeći i stanujući u drugoj županiji, bi li trebao biti novi predsjednik SDP-a, županijski vijećnik, nositelj liste ….

A on i svi ostali oporbenjaci trebali bi se ustati kad govore o Andreju Plenkoviću i njegovoj Vladi, jer su postignuća HDZ-ove Vlade i saborske većine u odnosu na SDP-ove Vlade kao novi hrvatski zrakoplov Rafale prema MIG-21: Pelješki most, pristupanje u euro područje, ulazak u Schengenski prostor, najbolji kreditni rejting do sada, LNG terminal, prolazak kroz sve krize štiteći građane i gospodarstvo, obnova od potresa, maksimalna zaposlenost, povećane plaće i mirovine, vrtići, škole …

A povezivanje politike HDZ-a s politikama u Poljskoj i Mađarskoj je podmetanje najniže vrste budući da svi znaju da je upravo HDZ-ova politika pod vodstvom Andreja Plenkovića totalna suprotnost rigidnim politikama koje ne provode vladavinu prava i slobodu medija i zbog toga imaju problema u korištenju fondova EU.

Izražavamo dobrodošlicu gradonačelniku Krstičeviću iz Splita u Županijsku skupštinu, nadamo se da će uskladiti svoje obveze u mjestu boravka sa sjednicama Skupštine – napisali su.

Pročitajte još

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist