Aktualno

Županijski HDZ: ‘Oh, koje li ironije – Mišo Krstičević o rastrganosti!’

hdz vs miso krsticevic

Iz ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije priopćili su kako Mišo Krstičević govori o rastrganosti premijera Plenkovića dok ni sam, kako navode, još nije načisto što bi trebao biti/raditi. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Gradonačelnik Ploča dao je intervju jednoj nacionalnoj tiskovini. I govorio naširoko o „rastrganosti premijera Plenkovića“ te kukao o sudbini SDP-a pred dolazeće izbore.

O rastrganosti govori političar koji još nije načisto bi li trebao biti liječnik ili političar, je li moguće vikendom voditi treći grad po veličini u županiji radeći i stanujući u drugoj županiji, bi li trebao biti novi predsjednik SDP-a, županijski vijećnik, nositelj liste ….

A on i svi ostali oporbenjaci trebali bi se ustati kad govore o Andreju Plenkoviću i njegovoj Vladi, jer su postignuća HDZ-ove Vlade i saborske većine u odnosu na SDP-ove Vlade kao novi hrvatski zrakoplov Rafale prema MIG-21: Pelješki most, pristupanje u euro područje, ulazak u Schengenski prostor, najbolji kreditni rejting do sada, LNG terminal, prolazak kroz sve krize štiteći građane i gospodarstvo, obnova od potresa, maksimalna zaposlenost, povećane plaće i mirovine, vrtići, škole …

Banner 300x250 DU 1

A povezivanje politike HDZ-a s politikama u Poljskoj i Mađarskoj je podmetanje najniže vrste budući da svi znaju da je upravo HDZ-ova politika pod vodstvom Andreja Plenkovića totalna suprotnost rigidnim politikama koje ne provode vladavinu prava i slobodu medija i zbog toga imaju problema u korištenju fondova EU.

Izražavamo dobrodošlicu gradonačelniku Krstičeviću iz Splita u Županijsku skupštinu, nadamo se da će uskladiti svoje obveze u mjestu boravka sa sjednicama Skupštine – napisali su.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist