Politika

ŽUPANIJSKI HDZ ‘Istaknuti član SDP-a u Pločama uhvaćen s drogom! Oni su to odlučili zataškati’

Socijaldemokratska partija u Hrvatskoj, a posebno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ponovno briljira. I to, nečim nevjerojatnim – ističu iz ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije u svom priopćenju kojeg su poslali medijima u ponedjeljak u večernjim satima.

-Naime, kako su mediji otkrili, njihov istaknuti član u Pločama, do maloprije predsjednik Gradskog vijeća uhvaćen je s drogom i priveden. A onda su oni to odlučili – zataškati. Pokriti se po ušima i, po njihovom dobrom starom običaju, šutjeti! Ni vrlom vikend gradonačelniku Ploča, šefu SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije, wanna be saborskim zastupniku Mišu Krstičeviću, ni njegovim stranačkim kolegicama koje se međusobno svađaju zbog mjesta na listi za parlamentarne izbore, a ni nacionalnoj središnjici nije palo na pamet osuditi ovakvo ponašanje! Zaista nevjerojatno. I to su ljudi koji bi trebali podržavati socijaldemokratska načela i boriti se za najranjivije skupine našeg društva – naveli su u priopćenju.

-Ponovimo, da mediji nisu otkrili ovo ponašanje predsjednika Gradskog vijeća, istaknutog SDP-ovca oni bi to ponašanje nastavili podržavati i šutjeti! Nažalost, navikli smo da gospodin Krstičević ne radi ništa, pa i ne dolazi u svoj grad, navikli smo i da njegova potpredsjednica i načelnica Vele Luke Katarina Gugić isto ne radi ništa, osim naslikavanja na završetku tuđih projekata, navikli smo i da šefica dubrovačkoga SDP-a misli da nešto radi pa komentira sve teme bez obzira što o njima nema pojma, kao i da šef stranke na nacionalnoj razini radi jedino na srozavanju rejtinga svoje partije. Ali, nećemo i ne možemo biti naviknuti na činjenicu da oni na ovakva ponašanja i zloupotrebe teških droga šute i šutke ih odobravaju! Hrvatska demokratska zajednica Dubrovačko-neretvanske županije ponašanje SDP-ovog Aleksandra Ostojića najoštrije osuđuje, kao i svaku zloupotrebu droga! Na osudu pozivamo i kolege iz SDP-a, posebno gospodina Krstičevića, ako on uopće misli da ovo treba osuditi. Jer čini se da ne misli, posebno jer takve ljude stavlja kao najbliže suradnike i u takvom društvu se kreće! – zaključili su iz HDZ-a.

Pročitajte još

Hrvatska dobila novu političku stranku! Damir Vanđelić osnovao Republiku

Dulist

ANDRO VLAHUŠIĆ Dubrovniku treba dodatnih pet tisuća postelja nakon dolaska Ryanaira

Dulist

ANTONIA KNEŽEVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE ‘Zgraža me kako HDZ-ovcima ne smetaju fekalije’

Dulist