Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Požar i tri prometne nesreće

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Požar i tri prometne nesreće

Iz Županijskog centra 112 Dubrovnik izvijestili su o bitnim događajima koji su zabilježili u protekla 24 sata.

Tako je u utorak u 12.31 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena dojava o manjem požaru na otvorenom prostoru u Gromači. Požar je gasilo 5 vatrogasaca s dva vatrogasna vozila JVP Dubrovački vatrogasci. Požar je lokaliziran u 12:45 sati, a ugašen u 13:10 sati. Opožarena površina je 200 metara četvornih, a gorjeli su suha trava, makija i nisko raslinje.

Istog dana u 13:36 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Korčuli. U ovoj nesreći ozljeđen je pješak. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvjestio HMP i OK PU DNŽ.

Potom je u 14:23 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na staroj cesti od Ploča prema Vrgorcu (blizu kružnog toka). U ovoj nesreći smrtno je stradao motorist. O ovom događaju ŽC 112 Dubrovnik odmah je po dojavi o izvjestio HMP i OKC PU DNŽ. Za vrijema očevida od 14:30 do 17 sati cesta je bila zatvorena za sav promet.

Istog dana u 17:11 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći bez ozljeđenih osoba ali sa većom materijalnom štetom (frontalni sudar dva vozila) na cesti kroz Postranje u mjestu Grbavac. ŽC 112 Dubrovnik o ovom je događaju odmah izvjestio OKC PU DNŽ i Dubrovnik Ceste. Do uklanjanja vozila s prometnice kroz mjesto Grbavac cesta je bila zatvorena za promet.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist