Županija

Županijska Turistička zajednica na New York Travel & Adventures Show

U kongresnom centru Javits u New Yorku je od 18. do 20. ožujka godine održan sajam New York Travel & Adventures Show, na kojem je svoju ponudu predstavila i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Sajam New York Times Travel Show na kojem smo ranijih godina redovito nastupali, preuzeo je novi organizator, stoga novi naziv sajma i novi datum održavanja, dok je lokacija ostala ista.

Na štandu koji je zakupila Hrvatska turistička zajednica suizlagači su pored Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije bili Turistička zajednica Grada Zagreba, Splitsko-dalmatinske županije i Ličko-senjske županije. Prvi dan sajma bio je rezerviran samo za poslovnu publiku, dok su subota i nedjelja bili otvoreni za svih. Sajam je posjetilo oko 600 turističkih agenata, a ukupno oko 35.000 posjetitelja. Naš štand je bio jako dobro posjećen cijelo vrijeme održavanja sajma, a većina nam je rekla da jedva čekaju ponovno doći u Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju.

S obzirom na najavu avio kompanije United Airlines za nastavak izravnog leta New York – Dubrovnik i ove godine, bilo je poželjno ponovno predstaviti našu ponudu američkoj publici.

Pročitajte još

AGROTURIZAM KONAVLE Pješačka tura ove nedjelje na području Čilipa

Dulist

UKUPNO 23 NAGRADE Ovo su najbolji župski sportaši u 2022.!

Dulist

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija