Županija

Županija daje novčanu potporu za obitelji s četvero i više djece

Županija daje novčanu potporu za obitelji s četvero i više djece

Dubrovačko-neretvanska županija će i ove godine isplaćivati jednokratne novčane potpore za obitelji s četvero i više djece, a koje ostvaruju pravo na doplatak za navedenu djecu.

U tu svrhu u proračunu Županije osigurano je 300 tisuća kuna, a iznos potpore iznosi od 500,00 do 3.000,00 kuna ovisno o broju djece u kućanstvu, za koju se ostvaruje pravo na doplatak za djecu, kao i o tome dodjeluje li općina/grad gdje korisnik živi neke druge mjere pomoći .

Ovim putem pozivaju se sve roditelje koji su korisnici doplatka za djecu za četvero i više djece da se jave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu Dubrovačko-neretvanske županije.

Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti u pisarnici Županije (Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik).

Uz ispunjeni i potpisani obrazac potrebno je priložiti preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka i preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka.

– Molimo da navedenu dokumentaciju pošaljete na e-mail adresu: drustvene.djelatnosti@dnz.hr li dostavite poštom na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik, najkasnije do 16. kolovoza 2021. godine – poručili su iz Županije.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist