Aktualno

Župan Vladi: Povežite Hrvatsku!

Župan Nikola Dobroslavić reagirao je na istup ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine o prometnom povezivanju Dubrovačko-neretvanske županije.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačko-neretvanska županija nema još uvijek niti metra autoceste. Dubrovnik je teritorijalno odvojen od matice zemlje. U Dubrovnik i iz Dubrovnika putuje se prelazeći dva puta državnu granicu, što nema nigdje u Europskoj uniji.

Mi smo strpljivo čekali da u prometnom povezivanju Hrvatske dođe red na nas. Naš je red došao i ne prihvaćamo da netko sad kaže da za nas nema novca, odnosno da postoje drugi prioriteti. Pelješki most je najbolje rješenje prometnog povezivanja ove županije, a on rješava i pitanje spajanja Hrvatske u jednu kopnenu cjelinu.

Most ima sve potrebne dozvole, dio radova je već odrađen, i treba ga dovršiti. Pozivam Vladu da dovrši ovaj milenijski projekt, da poveže ovu županiju, da poveže Hrvatsku u jednu cjelinu – zaključio je Nikola Dobroslavić.

Pročitajte još

Prodavači s place uskoro sele u Park Luja Šoletića

Dulist

Brodovi prema Lokrumu ipak će zaploviti sutra

Dulist

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik osvaja medalje na natjecanju festivala Biser mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija