Aktualno

Konel gradi City Colosseum

Cavtatska građevinska tvrtka Konel glavni je izvođač radova na jednom od trenutno najvećih ulaganja u Hrvatskoj.

Riječ je o City Parku u čijem se sklopu trenutno intenzivno gradi prvi kompleks – City Colosseum – najveći i najmoderniji trgovački i zabavni centar srednje Slavonije, koji će svoja vrata građanstvu otvoriti s jeseni.

Kako donosi portal SBplus ukupna vrijednost investicije u City Park je 80 milijuna eura, od čega se u City Colosseum investira 50 milijuna eura. Sam City Park će osim City Colosseuma imati i McDonald's, benzinsku postaju, hotel s 4 zvjezdice, trgovački centra, park, niz manjih prodavaonica.

Značajno je spomenuti kako su na projektu angažirani redom domaći ulagači i projektanti, koji rade u suradnji s arhitektonskim studijom Loistl Vision iz Austrije, kao i izvođači radova, koji, kako se ističe na ovom portalu, maksimalno koriste materijale domaćih proizvođača, a sam projekt nadahnut je dijelom i kulturnom baštinom Slavonskoga Broda.

Pročitajte još

Srijeda je dan za DuList!

Dulist

POSJETILI SMO CVIJETA, JELENU, ANALUCIJU, NIKA, LUKU I BARTOLA Konavoska obitelj Đuka diše za Hajduka

Leona Rašica

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Velike gužve kroz Župu, Brgat, Grad…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija