Aktualno

Konel gradi City Colosseum

Cavtatska građevinska tvrtka Konel glavni je izvođač radova na jednom od trenutno najvećih ulaganja u Hrvatskoj.

Riječ je o City Parku u čijem se sklopu trenutno intenzivno gradi prvi kompleks – City Colosseum – najveći i najmoderniji trgovački i zabavni centar srednje Slavonije, koji će svoja vrata građanstvu otvoriti s jeseni.

Kako donosi portal SBplus ukupna vrijednost investicije u City Park je 80 milijuna eura, od čega se u City Colosseum investira 50 milijuna eura. Sam City Park će osim City Colosseuma imati i McDonald's, benzinsku postaju, hotel s 4 zvjezdice, trgovački centra, park, niz manjih prodavaonica.

Značajno je spomenuti kako su na projektu angažirani redom domaći ulagači i projektanti, koji rade u suradnji s arhitektonskim studijom Loistl Vision iz Austrije, kao i izvođači radova, koji, kako se ističe na ovom portalu, maksimalno koriste materijale domaćih proizvođača, a sam projekt nadahnut je dijelom i kulturnom baštinom Slavonskoga Broda.

Pročitajte još

DUGOGODIŠNJA TAJNICA Daria Prebisalić iz Atlantske plovidbe prešla u ‘Blaga djela’

Dulist

‘CURIOUS CARD’ Ante i Damir stvorili igru o lokalnim kuriozitetima

Dulist

Grofovi obilježili 30. obljerrnicu osnutka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija