Aktualno

ŽUPAN O PRIJETNJI GRADONAČELNIKU ‘Ovakav ton i ovakve prijetnje su anticivilizacijske’

ŽUPAN O PRIJETNJI GRADONAČELNIKU 'Ovakav ton i ovakve prijetnje su anticivilizacijske'

Župan Nikola Dobroslavić oglasio se na društvenim mrežama o prijetnjama gradonačelniku Matu Frankoviću zbog novogodišnjeg nastupa Zdravka Čolića na Stradunu. Dobroslavić je sve komentirao kao sramotnu prijetnju dubrovačkom gradonačelniku i Gradu:

– Gradonačelnik Franković primio je ovih dana groznu prijetnju, koju je netko poslao “u ime 1. i 4. brigade Hrvatske vojske”. Pauci i Tigrovi predstavljaju svetinju na hrvatskom jugu. Nepojmljivo je da netko prijeti gradonačelniku i razaranjem Straduna, a posebno da to čini u ime hrvatskih branitelja i naših proslavljenih brigada. Neki drugi su željeli razoriti Stradun i “objesiti” gradonačelnika. DNŽ i Dubrovnik ovakav ton i ovakve prijetnje odbacuju kao anticivilizacijske – objavio je Dobroslavić.

Podsjetimo, jučer je Franković na društvenim mrežama podijelio fotografiju prijetećeg pisma koje je stiglo na adresu Grada Dubrovnika. Pismo je, ističe se u njemu, posljednja opomena, a u njemu se prijeti kako će se dinamitom preorati Stradun, a gradonačelnika objesiti na jarbol. Iako nitko iza prijetnji nije stao imenom i prezimenom, autori se predstavljaju kao hrvatski branitelji, ‘Tigrovi’ i 4. brigada Hrvatske. Franković je prijetnje komentirao i na konferenciji za medije te poručio kako je svaku prijetnju koju je ikad dobio, pa tako i ovu, uredno prijavio nadležnim tijelima. Zbog upućenih prijetnji, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska pokrenula je krim istraživanje.

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna pobjednik je Dore!

Dulist

JARAK ZGROŽEN ‘Nož u grudi nedužnom mladiću je obično, a ne teško ubojstvo?’

Dulist

Ovog ponedjeljka daruj krv i spasi život!

Dulist