Županija

Župan Dobroslavić čestitao Ivi Oberan i srebrnim vaterpolistima

Župan Dobroslavić čestitao Ivi Oberan i srebrnim vaterpolistima

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitke Ivi Oberan povodom osvajanja srebrne medalje na Europskom kupu u Rumunjskoj te našim vaterpolistima na osvojenom srebru na Olimpijskim igrama.

– Draga Iva, s velikim zadovoljstvom u ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno upućujem ti najiskrenije čestitke povodom osvajanja srebrene medalje na Europskom juniorskom judo kupu. Tvoj dugogodišnji predani trud i rad još jednom je nagrađen medaljom. Nadam se kako će ovo odličje biti motiv tebi, ali i svim našim mladim judašicama i judašima za daljnje bavljenje sportom. Uvjeren u Tvoje buduće uspjehe, želim ti puno zdravlja i sreće! – kazao je župan uspješnoj mladoj judoki, a vaterpolistima pak:

‘Cijenjeni vaterpolisti,u ime Dubrovačko-neretvanske županije te svoje osobno upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja srebrene medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te na sportskom i dostojanstvenom predstavljanju Grada, Županije i Republike Hrvatske. Vaš nezamjenjiv udio u velikom uspjehu Hrvatske vaterpolske reprezentacije pružio nam je brojne trenutke velikog zadovoljstva i neizmjernog ponosa. S nestrpljenjem iščekujemo Vaše buduće uspjehe! Još jednom srdačno čestitam!’

Pročitajte još

POLICAJCI PREDSTAVILI SVOJE ZVANJE Dani otvorenih vrata u Pločama i Metkoviću

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist