Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan natječaj za davanje u zakup javnih površina

ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan natječaj za davanje u zakup javnih površina

Sukladno Planu i programu korištenja javnih površina na području Općine Župa dubrovačka koji je usvojen na posljednoj sjednici Općinskog vijeća, ovog je petka raspisan natječaj za davanje u zakup javnih površina, kako za gospodarske djelatnosti tako i za korištenje parkirnih mjesta uključujući i parkirni prostor koji je u nadležnosti Županijske lučke uprave (lukobran u Mlinima).

-Za razliku od prijašnjih godina, zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, sa zakupom će se započeti 1. srpnja, a završit će se 30. rujna, što je dva mjeseca manje u odnosu na prethodne godine – rekao je načelnik Silvio Nardelli.

Početna jedinična cijena zakupa je ostala identična prošlogodišnjoj, ističu iz Općine Župan dubrovačka.

-U slučaju loših turističkih rezultata ostavljena je mogućnost umanjenja cijena zakupa, što će se provoditi sukladno daljnjem razvoju situacije, a što će zasigurno rezultirati znatno manjim prihodima Općini Župa dubrovačka. Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja donijet će Rješenja o dodjeli, s umanjenim iznosima, koji će biti u skladu sa cijenom javnih površina, a sve kako bismo u ovoj iznimno teškoj situaciji pomogli naše gospodarstvenike – naglašavaju iz Općine.

 

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist