Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Potpora obiteljima za kupnju školskih knjiga

ŽUPA DUBROVAČKA Potpora obiteljima za kupnju školskih knjiga

Općina Župa dubrovačka objavila je javni poziv za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku/akademsku godinu 2014./2015.
Obitelji čija ukupna mjesečna primanja ne prelaze iznos od 1700 kuna po članu mogu ostvariti potporu u iznosu od 500 kuna po djetetu koje se redovno školuje.

Općina Župa dubrovačka isplatit će iznos od 500 kuna za svako dijete koje se redovno školuje jednoroditeljskim obiteljima i djeci bez oba roditelja bez obzira na visinu ukupnih mjesečnih primanja

Zahtjevi se podnose Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka, najkasnije do 16. rujna.
Više informacija dostupno je na službenoj stranici Općine Župa dubrovačka.

Podsjećaju se sve udruge i ustanove s područja Župe dubrovačke da obrate pozornost na objavljene javne pozive u srpnju za predlaganje javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, kulturi, sportu i skrbi o stradalnicima Domovinskog rata Općine Župa dubrovačka.

Pozivaju se sve zainteresirane udruge da svoje programe i projekte prijave na propisanim obrascima za dobivanje financijske potpore iz sredstava Proračuna Općine Župa dubrovačka za 2015.godinu zajedno s pravdanjem sredstava za prvih 6 mjeseci 2014. godine.

Prijedlozi Programa koji ne budu pripremljeni s potpunim podacima, kao i prijedlozi koji se ne dostave najkasnije do 15. rujna, odnosno ne budu zadovoljavali navedene uvjete, neće se razmatrati niti uvrstiti u Proračun Općine Župa dubrovačka za 2015.godinu.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist