Županija

ŽUC ispunio svoju ulogu

Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s ravnateljem Županijske uprave za ceste Nikšom Konjevodom i članovima Upravnog vijeća razgovarao o ostvarenju programa rada ŽUC-a te prilagodbi njegovih akata novom zakonu o cestama.

Nakon što su ravnatelj i članovi Upravnog vijeća predstavili županu projekte koje su realizirali u ovoj godini, a među njima i uređenje ceste od Žuljane do Trstenika, obilaznice Orebić, predstavljanje idejnog rješenja alternativne ceste kroz Primorje od Osojnika do Slanoga  te niz radova na cestama na Korčuli, u dolini Neretve, na područja Grada Dubrovnika te Župe i Konavala, župan je pohvalio ŽUC i rekao kako su „u punoj mjeri ispunili svoju ulogu“.
 
Također, župan je ustvrdio kako je ovakav rad ŽUC-a dokaz kako se može raditi više i kvalitetnije nego posljednjih godina te je dodao kako se nada da će ŽUC nastaviti s radom na ovaj način.

Pročitajte još

Županija osigurala 1,8 milijuna kuna za stanarine, specijalizacije i edukacije zdravstvenih radnika

Dulist

Učenici OŠ Orebić posjetili Županiju, na dar dobili knjige

Dulist

Čelnici vukovarske bolnice i Doma zdravlja na prijemu kod župana Dobroslavića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija