AktualnoCrna kronika

Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene

Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene

Tri osobe ozlijeđene su u padu manjeg zrakoplova tipa C182 (Cessna 182) registarske oznake OE-DDU na zemljanu površinu koji se dogodio oko 16.40 sati u blizini Zračne luke Dubrovnik.

Kako saznajemo od glasnogovornice PU Dubrovačko-neretvanske Davorke Bečić, riječ je o privatnom zrakoplovu austrijskih oznaka koji je bio na letu iz Graza za Dubrovnik. Kako ističe glasnogovornica, policija osigurava cijelo područje, a na terenu su i hitna te vatrogasci.

Neslužbeno saznajemo kako je uzrok pada kratkotrajno nevrijeme koje je pogodilo naše područje u tim satima, zbog čega je avion pao na zemljanu površinu pored piste. Dodajmo kako je pista zatvorena, za sva polijetanja i uzlijetanja.

Zračna luka Dubrovnik otvorena je za sav promet.

NAJNOVIJE (18.00) – Direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić rekao je kako se zrakoplovna nesreća dogodila pri slijetanju zrakoplova, koji je sletio južno izvan osnovne i rulne staze.

– Tri su ozlijeđene osobe vozilom Hitne pomoći prevezene u OB Dubrovnik. U najbržem mogućem roku intervenirali su vatrogasno-spasilački timovi Zračne luke. O svemu su obaviještena državna tijela za istragu zrakoplovnih nesreća – izjavio je Luetić.

– Zbog nesreće Zračna luka jedno je kraće vrijeme bila zatvorena za promet, ali nije bilo većih poremećaja u redovima letenja – dodao je Luetić.

Više informacija uskoro.

 

Pročitajte još

PROSLAVA GOSPE OD OBRANE Župa dubrovačka slavi svoju zaštitnicu

Dulist

PROBLEMI NA IZLAZU IZ BURBONA Pješaci moraju osluhnuti spušta li se automobil!

Marko Džamarija

‘STVORENE SMO ZA NEBO’ Promocija knjige Tee Perović

Dulist