Sport

ŽOK Dubrovnik u Gospinom polju savladale Osječanke rezultatom 3:0

ŽOK Dubrovnik u Gospinom polju savladale Osječanke rezultatom 3:0

U još jednoj utakmici Super lige odbojkašice Dubrovnika savladale su u subotu u Gospinom polju Osječanke rezultatom 3:0.

Mada su gošće povele u prvom setu, Dubrovkinje su uspjele osvojiti šest poena te povesti s 1:0. Na servisu je bila Gabriela Stipanović dok su se uz nju na terenu našle Karla Burđelez, Marijeta Lolić, Ivana Marinović, Nora Đurić i Doris Buzolić. U drugom setu Dubrovnik je opet bio uspješniji, no ubrzo je Osijek izjednačio. Nakon toga Dubrovkinje su iskoristile treću set loptu te povele s 2:0 i time si osigurale najmanje bod. Odbojkašicama Dubrovnika potom pružile su se dvije prilike za uzeti sva tri boda koje su objeručke iskoristile te ih sad čeka susret s ekipama Kaštela, Marina Kaštela, zatim i Olimpik poslije kojih stiže Rijeka.

Protiv Osijeka večeras su zaigrale Anđela Čuljak, Karla Burđelez, Nina Jakić, Mara Šilje, Marijeta Lolić, Ivana Marinović, Matea Daničić, Nora Đurić, Doris Buzolić, Martina Vreća, Ema Šušić, Nora Gustin, Gabriela Stipanović i Katarina Drobac.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist