Sport

‘ZLATNI ORLANDO’ 47 medalja Jugaša!

'ZLATNI ORLANDO' 47 medalja Jugaša!

Četrnaest zlatnih medalja osvojili su plivačice i plivači PK Juga na međunarodnom plivačkom mitingu ‘Zlatni Orlando’, koji je proteklog vikenda u organizaciji PK Juga održan na bazenu u Gružu.

PK Jug predstavljalo je 84 natjecatelja, od čega 30 plivačica i 54 plivača, koji su osvojili ukupno 47 medalja, i to 14 zlata, 17 srebra i 16 bronci. Najuspješniji Jugov plivač je bio Mihael Vidojević, koji je isplivao šest medalja (4 zlata i 2 srebra), dok je najuspješnija plivačica bila Frane Miloslavić s pet medalja (2 zlata, srebro i bronca). Šest medalja osvojili su i Mario Šurković (2 zlata, 3 srebra i broncu) te Marko Baletin (2 zlata, 3 srebra i broncu).

Dominik Duždević isplivao je četiri medalje (3 srebra i broncu), kao i Katarina Matović (zlato, srebro i 2 bronce), a Đivo Matović tri medalje (2 zlata i srebro), koliko je isplivala i Ivana Maleš (srebro i 2 bronce). Ana Lučić osvojila je dvije medalje (srebro i broncu), kao i Paula Garbin, Filip Zalović i Katarina Benić (svi po dvije bronce). Đivo Damić osvojio je jedno zlato, Luka Đurović jedno srebro, a Ivan Zeko jednu broncu.

Na mitingu je u 16 pojedinačnih disciplina i pet uzrasnih kategorija (od seniora do mlađih kadeta) nastupilo ukupno 367 natjecatelja iz 25 klubova iz Albanije, BiH, Crne Gore i Hrvatske.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr