Sport

AUTOMOBILIZAM Dubrovnik Racing pomeo konkurenciju u Skradinu!

AUTOMOBILIZAM Dubrovnik Racing pomeo konkurenciju u Skradinu!

Automobilistički klub Dubrovnik Racing nastavlja raditi ono što im najbolje ide od ruke – pobjeđivati na utrkama diljem Hrvatske i to na posebno dominantan način.

Nakon trijumfa na Sljemenu, prošlog vikenda ‘razvalili’ su konkurenciju i na 2. utrci Prvenstva Hrvatske na stazi u Skradinu, gdje su slavili prvo mjesto, s desetak bodova viška u odnosu na drugoplasirani AK Petar Klepac. Prvim mjestima su se okitili Žarko Knego (N3), Đivo Franić (N2), Tonči Stahor (N1) i Istvan Kavetz Bongo (E23), drugi je bio Maro Franić (E17), treći Stijepo Manenica (N3), Đivo Feređa (N2), Miho Sturica (N1) i Tomscani Tomas (E15), dok je peti bio Mato Milković (E15).

-Moramo napomenuti da su Đivo Franić i Žarko Knego ostvarili rekorde staze u svojim klasama, a Tonči Stahor je odnio prvu pobjedu u karijeri. Također sve pohvale novom mladom dvadesetgodišnjem Konavljaninu Mihu Sturici, koji je odvozio prvu utrku u životu i popeo se na postolje – ističu iz AK Dubrovnik Racing.

Sljedeća utrka PH je za krajem svibnja u Kotoru na stazi Trojica gdje će AK Dubrovnik Racing, trenutno vodeći tim u državi, nastupiti s još većim brojem vozača jer im stižu i mađarski formulaši.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr