Grad

Zlatna Pavić i brončana Violić na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zlatna Pavić i brončana Violić na prijemu kod zamjenice Tepšić

Judašice Judo kluba Dubrovnik 1966 – Petrunjela Pavić koja je osvojila zlatnu medalju i Anđela Violić koja je osvojila brončanu medalju na Europskom seniorskom kupu održanom protekli vikend u Orenburgu u Rusiji posjetile su u četvrtak zamjenicu dubrovačkog gradonačelnika Jelku Tepšić.

Dubrovačkim judašicama, kojima su ove medalje dopunile i do sada izuzetno uspješan niz priznanja s važnih sportskih natjecanja, zamjenica Tepšić uputila je još jednom čestitke u ime Grada Dubrovnika, izražavajući ponos zavidnim rezultatima koje postižu.

– Grad Dubrovnik i dalje će vas podržavati na vašem putu – kazala je zamjenica Tepšić, a nagrađivane judašice izrazile su zadovoljstvo što ponovno mogu normalno trenirati i sudjelovati u natjecanjima.

Na prijemu su bili i njihov trener Mateo Semiz te predsjednica i dopredsjednik kluba Klara Mitrović i Frano Stjepović te u ime Grada Dubrovnika zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.

Već idući tjedan dubrovačke judašice kreću s pripremama za nova natjecanja, a sljedeće veće, u rangu netom završenog u Rusiji, očekuje ih u listopadu na Europskom kupu za seniore upravo u Dubrovniku.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist