Aktualno

Zlatko Dalić posjetio Konavle

Zlatko Dalić posjetio Konavle

Izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonka Milasa, primili su u četvrtak 29. lipnja u Cavtatu, načelnik Općine Konavle Božo Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Ivo Simović sa suradnicima.

Načelnik je ovom prilikom poželio dobrodošlicu državnom tajniku Milasu kao i izborniku Daliću te mu čestitao na uspjesima koje je ostvario s našom reprezentacijom posljednjih godina.

Istaknuo je kako je sport u Konavlima jako razvijen te kako Konavle imaju državne prvake u futsalu, ali i mlađim uzrastima u vaterpolu.

– Imamo pet nogometnih klubova, a još i više stadiona, školu nogometa koja broji 300-tinjak djece. Imamo i oko 150 djece koja treniraju vaterpolo i brojni naši momci iz VK Cavtata kasnije igraju u Juga ili nekim drugim veliukim klubovima – rekao je načelnik Lasić.

Napomenuo je da je Općina Konavle jedna od rijetkih općina u Hrvatskoj koja je u demografskom plusu, te da je nakon ratnih razaranja i uništenih stotine domova gospodarstvo obnovljeno i napreduje.

Na prijemu su bili i voditelj škole nogometa Pero Kapetanić, predsjednik Uprave VK Cavtat Gašpar Butigan, kao i treneri naših državnih prvaka u futsalu Boris Obradović i Zlatko Raguž, vlasnik Dubrovačkih podruma Vlaho Ivaniš i drugi.

Pročitajte još

17. TJEDAN PSIHOLOGIJE O važnosti mentalnog zdravlja svih uzrasta

Dulist

SEVERINA NAKON OBRATA ‘Sad ću ići do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo’

Dulist

APEL ZA POMOĆ Obitelj Ujdur treba pomoć, majka Kristina je teško bolesna

Dulist