Grad

ZET-OVCI KOD FRANKOVIĆA Vozit će i shuttle buseve s gostima s kruzera?

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je ovog ponedjeljka u gradskoj vijećnici dvanaest vozača zagrebačkog prijevoznika ZET koji su od 1. kolovoza privremeno radili u JGP Libertas kao ispomoć tijekom sezone.

Zbog odsutnosti većeg broja vozača, u ljetnoj sezoni je došlo do problema u radu javnog gradskog prijevoza, zbog čega čega su neke gradske linije ukinute vikendom i blagdanima. Zbog toga je gradonačelnik Franković s Gradom Zagrebom i ZET-om dogovorio privremeni prelazak njihovih vozača u Dubrovnik na razdoblje od dva mjeseca, nakon čega je vozni red normaliziran.

-Zahvaljujem Vam što ste se odazvali našem pozivu, bili ste nam prijeko potrebni i bez vas ne bismo uspjeli. Odlično ste naučili naše ulice, a dobio sam i brojne pohvale od naših građana na vaš račun – rekao je gradonačelnik Franković. Najavio je i mogućnost nastavka ove suradnje, s obzirom na to da Libertas od sljedeće sezone preuzima shuttle prijevoz gostiju s kruzera niskopodnim autobusima od gruške luke do stare gradske jezgre i obratno, istaknuli su iz Gradske uprave.

Vozači su zahvalili gradonačelniku Frankoviću i direktoru JGP Libertas Anti Vojvodiću, izrazivši zadovoljstvo iskustvom rada u Gradu Dubrovniku, ali i smještajem u dormitoriju obnovljenog Državnog arhiva u Dubrovniku i hranom koja im je bila osigurana u Hotelu Gruž.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

FRANKOVIĆ I BUTKOVIĆ PORUČILI PAŠALIĆU Lapadska obala je projekt od javnog interesa

Dulist

MINISTAR BUTKOVIĆ U OBILASKU Riva na Kalamoti gotova do početka listopada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija