Politika

Željko Raguž HSS-ov kandidat za gradonačelnika

Željko Raguž, tridesetogodišnji Dubrovčanin,  kandidat je za gradonačelnika dubrovačke organizacije HSS-a na predstojećim lokalnim izborima.

Željko Raguž studij ekonomije završio je u Zagrebu, a zaposlen je kao menadžer u koncernu Agrokor.

Nositelj liste za Gradsko vijeće je predsjednik GO HSS-a Vide Matić. On je naglasio kako je HSS pomladio svoje članstvo. Neke od smjernice predizbornog programa su povratak nauku braće Radić koji poštuje samo čovjeka.

– Dubrovnik je postao turistička meka, u kojoj se vrti novac, menadžeri, političari, a grad propada. Naš cilj je na vodeća mjesta dovesti prave mandžere koji će zastupati građane, koji nemaju veze s politikanstvom – naglasio je Matić.

Kandidat za gradonačelnika Željko Raguž istaknuo je kako se zalažu za razvoj i poticanje poduzetničke klime, razvoj Dubrovnik kao svjetske destinacije, te za bolju kontrolu i transparentnost gradskog proračuna.

– Briga za djecu, studente i umirovljenike težište je naše politike – istaknuo je Raguž.

Što se pak tiče projekta izgradnje golfa na Srđu Raguž je istaknuo kako za svaki projekt struka treba dati zeleno svjetlo, pa tako i za golf, te kako će sve odluke donositi u suradnji sa strankom i građanima, a ako je potrebno, neće se protiviti referendumu.

Što se pak tiče iseljavanja povijesne jezgre, Vide Matić istaknuo je kako Grad Dubrovnik mora otkupljivati sve stanove oji se prodavaju, te ih dati u koncesiju na dvadeset godina mladim obiteljima sa dvoje djece.

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O POLUGODIŠNJEM IZVRŠENJU PRORAČUNA ‘Najvažniji dokument Grada nalazi se na skrovitom mjestu’

Dulist

Miho Baće novi predsjednik dubrovačkog HSLS-a

Dulist

Olgi Muratti novi četverogodišnji mandat na čelu dubrovačkog HSU-a

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija