DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] PJEVAČICA LAURA JOHN 2022. kao Detour života

[ŽELJE I OSVRTI] PJEVAČICA LAURA JOHN 2022. kao Detour života

Mala iz Grada, pjevačica grupe Detour Laura John za DuList je istaknula po čemu će pamtiti 2022. godinu, ali i koja su njena očekivanja za ovu 2023. godinu.

Godina 2022. u mom je kalendaru zasigurno zapisana kao Detour života. Novi grad, novi ljudi, nove emocije i uspomene, neki novi dani. Godina u kojoj sam naučila jako puno o sebi, ali najviše o tome kako je život uistinu otvoren scenarij. Prepuna paleta osjećaja koji su amplitudirali od zbunjenosti do rješenja, od straha do petlje, od padanja do letenja… Kao i svaka, prođe i ostavi trag. Ova doduše malo slađi trag, moram priznati, i stoga s puno dobre volje kažem 2023. – pa dobrodošla!

Veselim se, uzbuđena sam i spremna za neke meni poznate izazove koje mi donosiš, ali sam sigurna da će biti i onih nenadanih. I to je u redu! Ide jedan novi ciklus i još hrpa amplituda koje nas čine živima. Dragi ljudi dobre volje, svima vam želim od srca sretnu Novu godinu, da vas dočeka puna ljubavi, sreće i zdravlja, novih uspomena, mirisa i boja, sjaja, glazbe, plesa, zabave i zajedništva, a da vi nju dočekate raširenih ruku. Vežite se, polijećemo!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist