Aktualno

[ŽELJE I OSVRTI] IVAN PAVLIČEVIĆ Zadržimo dobre parametre sigurnosti

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević za DuList je istaknuo po čemu će pamtiti 2021. godinu, ali i koja su njegova očekivanja za ovu 2022. godinu.

-Gledajući 2021. mogu reći kako je protekla izuzetno dobro. Svi naši sigurnosni pokazate­lji su vrlo zadovoljavajući i držim da građani mogu biti zadovoljni radom policije te vjerujem da se većina naših sugrađana i njihovih gostiju osjeća sigurno i ugodno u mjestu u kojem živi. Ova je godina, kao i ona prošla, obilježena pandemijom virusa COVID- 19 zbog koje policijski službenici, pored svog uobičajenog posla, imaju obvezu nadzora provođenja mjera koje je kroz svoje odluke donosio Sto­žer civilne zaštite RH. Naravno da je sve te obveze bilo izazovno uklopiti u brojne policijske zadaće, ali uspješno smo se prilagodili, u čemu nam je sva­kako pomogla visoka razina odgovor­nosti građana koju su pokazali kroz ovo zahtjevno razdoblje i na tome im ovim putem iskreno zahvaljujem. U novu godinu ulazimo s nadom da ćemo se vratiti starom normalnom i da će naši sugrađani, kao uostalom i cijeli svijet, moći konačno uživati u starim navikama bezbrižnog dru­ženja i rada. Bit će mi drago ako u 2022. godini zadržimo ovako dobre parametre sigurnosti, a u privatnom životu svim sugrađanima i svim kole­gicama i kolegama želim zdravlje i mir – naglasio je načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Iz tiskanog izdanja DuLista od 29. prosinca 2021.

Pročitajte još

FESTANJULKA U BRUXELLESU LADA JURICA Pile za mene ostaju najbolji podsjetnik odakle dolazim

Mia Njavro Banić

[FOTO] Bura ‘zadimila’ more

Zvonimir Pandža

[FOTO/VIDEO] Zatvara se Festa, misno slavlje održano na Gorici sv. Vlaha

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija