Aktualno

[ŽELJE I OSVRTI] IVAN PAVLIČEVIĆ Zadržimo dobre parametre sigurnosti

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević za DuList je istaknuo po čemu će pamtiti 2021. godinu, ali i koja su njegova očekivanja za ovu 2022. godinu.

-Gledajući 2021. mogu reći kako je protekla izuzetno dobro. Svi naši sigurnosni pokazate­lji su vrlo zadovoljavajući i držim da građani mogu biti zadovoljni radom policije te vjerujem da se većina naših sugrađana i njihovih gostiju osjeća sigurno i ugodno u mjestu u kojem živi. Ova je godina, kao i ona prošla, obilježena pandemijom virusa COVID- 19 zbog koje policijski službenici, pored svog uobičajenog posla, imaju obvezu nadzora provođenja mjera koje je kroz svoje odluke donosio Sto­žer civilne zaštite RH. Naravno da je sve te obveze bilo izazovno uklopiti u brojne policijske zadaće, ali uspješno smo se prilagodili, u čemu nam je sva­kako pomogla visoka razina odgovor­nosti građana koju su pokazali kroz ovo zahtjevno razdoblje i na tome im ovim putem iskreno zahvaljujem. U novu godinu ulazimo s nadom da ćemo se vratiti starom normalnom i da će naši sugrađani, kao uostalom i cijeli svijet, moći konačno uživati u starim navikama bezbrižnog dru­ženja i rada. Bit će mi drago ako u 2022. godini zadržimo ovako dobre parametre sigurnosti, a u privatnom životu svim sugrađanima i svim kole­gicama i kolegama želim zdravlje i mir – naglasio je načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Iz tiskanog izdanja DuLista od 29. prosinca 2021.

Pročitajte još

Vodovod savjetuje: Kako zaštititi vodomjere i instalacije od smrzavanja?

Dulist

DOJMOVI VJERNIKA NAKON REĐENJA ‘Prožimaju nas posebni osjećaji. Od biskupa očekujemo da nam bude pravi pastir’

Dulist

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija