Aktualno

[ŽELJE I OSVRTI] IVAN PAVLIČEVIĆ Zadržati visok sigurnosni status

[ŽELJE I OSVRTI] IVAN PAVLIČEVIĆ Zadržati visok sigurnosni status

Po čemu će pamtiti 2017. godinu i kakva su očekivanja za 2018. za DuList iznio je načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević: 

U protekloj, 2017. godini dobio sam vrlo odgovornu zadaću načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i to je promjena koja je na mene značajno utjecala poslovno i privatno.

Moj radni dan nerijetko traje i po 12 sati zbog čega je moja obitelj, na žalost, zakinuta. Međutim, radi se o poslu koji zahtjeva veliki angažman ne samo mene, nego i svih mojih bližih suradnika, ukoliko želimo zadovoljiti sve ciljeve koje smo pred sebe postavili. Prije svega, nadam se da ću u predstojećoj godini ispuniti očekivanja mojih sugrađana i onoga što od mene očekuje resorno Ministarstvo. Iako sam zadovoljan statusom Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, koji su prepoznati kao sigurni gradovi kako od građana koji u njima žive, tako i od gostiju koji nas posjećuju, cilj mi je u 2018. godini zadržati taj status i, ako je moguće, čak ga i povećati.

Želja mi je da u što većoj mjeri zaživi projekt policajca u zajednici, jer držim da građani vole imati prepoznatljivu osobu u mjestu u kojem žive kojem se mogu obratiti s punim povjerenjem. Isto tako, želja mi je da Policijska uprava dubrovačko-neretvanske svoje djelovanje u što većoj mjeri posveti prevenciji, kako bi se smanjila potreba za represijom. Vjerujem da smo na dobrom putu. Privatno želim da moje bliže i mene prati zdravlje i mir. Koristim priliku svim vašim čitateljima zaželjeti blagoslovljen i miran Božić i puno osobnog i poslovnog uspjeha u 2018. godini.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist